Pijamale din Satin pentru orice femeie

După o zi lungă, nimic nu se compară cu sentimentul de a te schimba de haine și să te strecori într-un set de pijamale confortabile. Este asemănător cu unul dintre acele momente în care îți dai drumul la păr când este prins în coadă sau când îți scoți sutienul. Momentele de ”ah daaaa, ce bine e”. Așa se simte și când probezi prima oară o pijama din materiale premium.

A avea un somn bun necesită mai mult decât o simplă programare a unei ore. De fapt, atunci când dorești să creezi un mediu de somn potrivit, trebuie luate mai multe în calcul: lumina, temperatura, salteaua, lenjeria de pat și un alt element foarte important: ceea ce porți în pat. Alegerea unei pijamale este la fel de importantă ca restul pieselor vestimentare.

În anul 2020 am conștientizat cât de important este să ai haine comode, în care să te simți bine. Iar dacă avem ”haine de casă”, simple, parcă lipsește ceva. Avem nevoie de acel ceva, care să ne simțim frumoase și elegante. În colecția de pijamale Vanilla te poți simți confortabilă, dar și frumoasă. Sunt niște piese pe care le poți combina cu ce dorești tu și mai mult decât atât, se potrivesc pe orice corp.

În momentul în care alegi o pijama, confortul tău trebuie să fie prioritar înainte de orice. O pijama poate părea un lucru foarte banal, dar este extraordinar de important cum te simți în acea pijama, materialul din care este confecționată și modul în care se așează pe corpul tău.

O pijama din satin poate fi cu ușurință accesorizată și purtată în ținute de ieșit afară. Poți lua maioul sau halatul cu o pereche de blugi și niște botine cu toc și ești gata să cucerești lumea.

Hai să-ți prezentăm câteva dinte modelele noastre favorite

·  Rochia de noapte

Sunt sigură că majoritatea dintre voi au așa ceva în garderobă sau își doresc una. Este cea mai comodă, dar și cea mai elegantă pijama de satin.  Această rochie poate fi un must-have pentru serile romantice sau pentru momentele când dorești să te simți sexy.

Rochia din colecția noastră de pijamale este dintr-un satin plin ce aluneca ușor pe forma corpului și iese în evidență prin dantela Chantilly asortată perfect pe spate.



 

  • Pijamale tip set


Acele pijamale elegante, în care te simți atât de încrezătoare și puternică. Atunci când îmbraci prima oară acest tip de pijamale de satin, simți cum pielea ta țipă de fericire.

Setul de pijama este format din 3 piese: maiou, halat și pantaloni. Sunt realizate din satin plin, ce pică frumos pe corp.

Puteți lua piesele separat și puteți forma lejer o ținută pentru ieșit în oraș. Maioul cu o pereche de blugi skinny și tocuri. Pantaloni de pijama merg cu tocuri și cu o geacă de blugi sau piele. Fashionistele noastre știu despre ce vorbim.





 

 

  •  Pijamale cu pantaloni scurți

    Acele pijamale de satin formate din pantaloni scurți și maiou. Sunt pijamalele perfecte pentru momentele tale de relaxare, când vrei să ai parte de liniștite, dar și să te simți elegantă.
     


 

Fiecare femeie merită să se simtă frumoasă și elegantă, chiar și atunci când stă în casă. Fiecare femeie are o colecție de pijamale pentru fiecare moment. Este normal să ai o pijama pentru seri romantice, una pentru petrecerea în pijamale cu fetele sau o pijama pentru zilele în care să stai toată ziua în casă.

Din acest motiv noi am realizat această colecție de pijamale, realizând o pijama pentru fiecare moment din viața unei femei. Punem accent pe calitate și pe momentele de plăcere, atunci când pielea voastră ia contact prima oară cu materialul. Atunci se petrece magia.

Dacă doriți să descoperiți toată colecția de pijamale, vă invităm pe site-ul nostru, mai ales că avem acum și niște seturi cadou.

Nu uitați să ne urmăriți și pe paginile de Facebook și Instagram.

Dacă v-ați achiziționat o pijama de la noi, am aprecia dacă ne-ați oferi și un feedback.

Mulțumim,

Echipa Vanilla Days

 

Comentarii