Noi tendinte si culori pentru sezonul toamna-iarna 2021-2022

Tendintele din aceasta iarna sunt toate legate de adaptabilitate. Sa nu uitam! Este timpul sa ne entuziasmam pentru noul sezon, pentru noile colectii si combinatii de culori din aceasta perioada! In continuare, va prezentam 8 dintre tendintele noastre preferate de iarna de care puteti tine cont cand incepeti sa faceți cumparaturi pentru voi sau... pentru un cadou la moda.

Culori de purtat in sezonul toamna-iarna 2021-22

Culoarea anului 2022 este Lila, 17-3938 Very Peri, o nuanta de violet apropiata de albastru.
Culorile din sezonul rece 2021-22 sunt mai calde, hainele arata mai confortabile si se potrivesc cu nuantele naturale ale frunzelor si toamnei in general sau sunt in contrast cu albul iernii. 
Culoarea remarcabila este maroul, urmata de nuantele metalice sau de animal print. Maroul este in general o culoare caracteristica si obisnuita in toamna, dar anul acesta este peste tot! Bej, crem, culoarea ruginei, bronz, cafea, caramel, toate s-au prezentat puternic si cu mare efect. De asemenea, nuantele pastelate de roz, bleu, violet si crem sunt la mare cautare in aceasta iarna.


Alege Treningul Berta Brown din noua colectie VanillaDays
 


Combinatii neobisnuite

Cand vine vorba de asortarea culorilor, nu va fie teama sa le amestecati in combinatii neobisnuite. Fie ca este vorba de o tinuta simpla, fie ca iti doresti sa intorci capetele asupra ta, anul acesta este despre a va pune amprenta asupra tinutei. Tendinta principala pentru sezonul toamna-iarna este aceea de a fi indrazeata, de la combinatii stralucitoare de culori, la culori pastelate si chiar nuante neon super stridente. 


Alege Camasa Sarah din noua colectie VanillaDays


Nuante metalice

Nuantele metalice sunt o alta vedeta in acest an. Am spune ca sunt futuriste, dar functioneaza si cu siguranta vei obtine o tinuta chic daca vei introduce si o pereche de incaltaminte in nuante aurii sau argintii, un accesoriu sau detalii metalizate pe haine.


Alege Pantalonii scurti din piele naturala Doris Purple din noua colectie VanillaDays
 


Magia Animal Print

In primul rand, amprentele animal print au devenit un pattern omniprezent pe scena modei. Un imprimeu ce nu se demodeaza si este mereu o alegere inspirata. Cele mai proeminente sunt zebra si leopardul, si desigur snake print-ul. De la paltoane la rochii, la cizme sau accesoriii, dau o nota incantatoare de indrazneala si nonconformism. Se asorteaza si se potrivesc de minune in foarte multe combinatii vestimentare.


Alege Cizmele Teo Zebra din piele naturala de la VanillaDays
 


Imprimeuri coloate

Pe tema imprimeurilor, imprimeurile nonconformiste sunt si ele bine reprezentate in aceast sezon rece si isi gasesc loc in orice stil. O piesa remarcabila sunt ghetele cu imprimeuri colorat, despre care credem cu tarie ca arata absolut fantastic.
Imprimeurile de toamna sunt ceva mai accentuate si vor upgrada instantaneu tinuta, adaugand viata si v-a sparge monotonia.


Alege Bocanci Tamira din piele naturala de la VanillaDays
 


Paltoane

Cel mai bun lucru despre toamna? O buna ocazie sa-ti cumperi un palton nou!
Paltoanele sunt una dintre tendintele noastre preferate in acest an. Se potrivesc foarte bine cu sezonul, te fac sa te simti confortabil si, cand sunt croite corect, arata absolut uimitor. 


Alege Paltonul Tereza Black din noua colectie VanillaDays
 


Accesorii

Ai nevoie de accesorii pentru a-ti infrumuseta garderoba? Curelele colorate si borsetele fac furori in aceast sezon. Din nou, fiti indraznete si nu ratati ocazia de a uimi oamenii. Chiar si curelele pot fi uluitoare.


Alege Borseta Lisa Purple din colectia de accesorii VanillaDays
 


Cizme, ghete, bocanci...

In sfarsit, ceea ce asteptam cu totii. Incaltamintea. Maro-ul si culorile nude au fost si sunt foarte prezente pe pantofi, asa ca luati in considerare sfaturile noastre anterioare. Ghetele Selina arata superb. 
Cand vine vorba de incaltamintea de strada, talpile groase sunt inca la ordinea zilei.


Alege Ghetele Selina din piele naturala de la VanillaDays
 



Intra in sectiunea NOUTATI pentru cele mai noi si appreciate modele pantofi, ghete si cizme pentru sezonul toamna-iarna 2021-22!

Concluzie
Pentru toate nevoile tale din sezonul toamna-iarna 2021-22, verifica site-ul nostru in sectiunea NoutatiArticolele vestimentare de calitate la preturi grozave iti pot reimprospata garderoba pentru acest sezon printr-un simplu click. 

Comentarii