Culoarea zodiei tale - Vanilla Days

Suntem arhitectele propriilor vieti, asta e clar, si numai de noi depinde sa ni le infrumusetam. Dar ce-ar fi sa profitam de fiecare "hack", si de fiecare cod pe care il putem folosi in fiecare aspect al vietii. Puterea culorilor nu ne mai este straina de mult timp, dar stiai ca in functie de zodie ele au capacitatea de a iti potenta anumite calitati specifice semnului tau? Mai jos am pregatit un articol complex pe aceasta tema, pentru ca asa cum stiti, VanillaDays nu este doar o pereche de pantofi, este un stil de viata. Ne-a ajutat in pregatirea lui draga noastra prietena, Luminita Valcea, astrolog si iubitoare de frumos, la fel ca noi, la fel ca voi.




Berbec
 

Primul semn al zodiacului, guvernat de Marte, planeta razboinicilor - esti curajoasa, impulsiva si iti materializezi imediat ideile. Culoarea care iti descatuseaza si pune in valoare energia, care iti reveleaza adevarata putere interioasa este rosu.  In functie de stare, dispozitie si personalitate poti experimenta cu nuante mai tari sau mai estompate de rosu pe obicetele ce te inconjoara. 
 

Taur

Un sulfet de artist, totusi bine ancorat in realitate, guvernat de planeta Venus - Verdele, culoarea chackrei inimii este cea care te ajuta sa-ti eliberezi capacitatile creative, serene, dar si sa iti amplifici spiritul practic pentru a atinge stabilitatea mult dorita. Experimenteaza cu nuantele, de la pastelate pana la aprinse pe orice obiect prezent in mediul tau de lucru si constata cum te simti din ce in ce mai puternica.
 

Gemeni

Ești jucăușa, curioasa și atuul tau cel mai mare este ca poți comunica cu ușurintă cu oricine și, aproape, in orice situație. Esti adeseori inteleapta si oamenii te apreciaza pentru ca esti prietenoasa, sociabila si un izvor de informatie. Galben si bleo sunt culorile vibrante  care te pun in valoare. Galben pentru ca reflecta starea de a cunoaste, rasul si veselia, in timp ce albastrul deschis este specific chackrei comunicarii, cea care guverneaza relatiile cu ceilalti. Ambele culori te pot ajuta sa radiezi, sa iesi din mintea ta si sa te plaseze intr-un mediu in care sa iei initiativa actiunii, nu doar sa gandesti. 
 

Rac  

Esti de departe cea mai sensibila dintre toate zodiile, dar si cea mai protectoare, dovedind inca de foarte tanara calitati de mama grijulie. Culoarea ta de putere este albul, pentru ca iti ofera abilitatea de a devia energia - de prea multe ori esti predispusa sa preiei emotiile celorlalti sau pe cele din mediul inconjurator, sa te incarci cu ele. Albul este o culoare neutra si relaxanta si actioneaza ca un magnet pentru sentimentele de liniste si pace pe care le cauti cu atata sarguinta. Aceleasi efecte le poti obtine si cu nuante de gri deschis si chiar si argintiu. 

Leu

Regina intregului zodiac, adori sa fii in centrul atentiei si sa stralucesti oriunde mergi si in orice situatie. Esti puternica, generoasa, creativa si curajoasa, de la sine inteles ca auriul este culoarea perfecta pentru tine. Auriul este in sine o culoare statement si te ajuta la intarirea increderii naturale si amplificare abilitatilor tale creative. Esti nascuta sa stralucesti, sa iesi in evidenta cu personalitatea si talentele tale native, de aceea este asa importanta aceasta culoare pentru tine. Incearca auriul, sau ca alternativa coraiul si orice nuanta puternica. 

 

Fecioara

Esti discreta si iti place sa te simti utila, iar uneori chiar iti doresti sa treci neobservata. Esti mereu cu picioarele pe pamant, analitica si orientata spre perfectiune si crezi cu tarie ca trupul tau este templul care sustine viata. Rozul este, ca urmare, culoarea perfecta pentru tine, intrucat e delicata si fina ca tine si te ajuta sa emani sentimentele de pace si iubire de sine. Rozul este o culoare asociata chackrei inimii si te ajuta sa poti fi mai ingaduitoare cu tine insati si sa exprimi o latura mai relaxata a personalitatii tale. Din cauza naturii tale analitice esti predispusa la gandit in exces si, drept urmare, la stres, iar rozul si culorile pastelate, calde te ajuta sa te conectezi la intelepciunea inimii, pentru a o lua mai usor. 
 

Balanta

Esti cea mai sarmanta, sociabila si diplomata prezenta feminina a intregului zodiac. Pentru ca ai nevoie de ceilalti pentru a te desfasura, poti accepta compromisuri si uneori poti fi putin cam indecisa. Ai un caracter iubitor si armonios, dar esti controlata de ratiune. Ai bun gust si talent artistic din belsug, iubesti culorile, tablourile, muzica, dansul si deseori iesi usor in evidenta. Culorile cele mai potrivite tie sunt nuantele pastelate de verde si albastru, mixul perfect intre calm si energie, perfecte pentru a-ti consolida puterea care vine din echilibru. 
 

Scorpion

 Esti de departe cea mai intensa si cea mai profunda cand vine vorba de trairi si sentimente, iar totul la tine este despre a invata sa transformi si sa aduci lumina acolo unde este intuneric. Culorile inchise precum negru sau mov sunt excelente, deoarece iti dau putere. Negrul are capacitatea de a absorbi energia luminii si este de preferat sa o porti atunci cand te simti incarcata sau cand vrei sa-ti cureti aura si spatiul energetic in care lucrezi sau locuiesti. Este o culoare cu care poti lucra usor si care evoca sentimentele de putere, incredere si control care te definesc.
 

Sagetator

Esti o aventuriera, in sensul bun al cuvantului, deoarece cauti neobosita noi experiente sau modalitati care sa-ti largeasca orizontul de gandire. Iti plac calatoriile si drept urmare tot ceea ce este usor, lejer si iti asigura libertatea de miscare iti este potrivit. Culoarea care iti descatuseaza energia si entuziasmul tau neobosit si molipsitor este portocaliul. Proprietatile sale de a spori creativitatea, productivitatea si a ajuta la focusul atentiei sunt chiar dovedite stiintific, iar pentru tine este un mare avantaj - nu te vei mai lasa atat de usor distrasa si vei putea ramane mai mult timp concentrata pe un subiect anume. 

Capricorn

Esti posesoarea unei atitudini extrem de practice, iar prin natura ta esti muncitoare, responsabila si perseverenta, mereu cu picioarele pe pamant. Totodata esti renumita pentru stilul tau si pentru gusturile extrem de rafinate, fiind selectiva si exigenta in toate aspectele vietii. Culorile neutre si stilul clasic sunt cele care se aliniaza bine cu natura ta inteleapta si delicata, astfel poti jongla cu nuante de maro, bej si aramiu. Chiar daca pentru unele persoane pot parea banale, va puneti in valoare reciproc. 
 

Varsator

 Cu spirit avangardist si vizionar, apartii celui mai umanitar semn al zodiacului. Esti intotdeauna o jucatoare de echipa, pentru tine dificultatea apare in cautarea pacii interioare, ai o capacitate scazuta de a te relaxa. Culorile relaxante si profunde iti sunt cele mai potrivite, pentru ca te ajuta la evocarea si amplificarea sentimentului de liniste - albastrul marin potenteaza la maximum calitatile tale native. 

 

Pesti

Esti sensibila, visatoare si romantica, una dintre cele mai intuitive prezente feminine ale zodiacului. Este de preferat sa porti culori care sa sporeasca aceste daruri senzoriale si paranormale pe care le-ai capatat nativ. De exemplu violetul, culoarea specifica chackrei 6 - cel de-al treilea ochi - te ajuta sa-ti canalizezi energia spre proiecte creative, si sa te focusezi pe ce este cu adevarat important in loc sa visezi cu ochii deschisi. Culorile pastelate si stilurile romantice sunt cele care te transpun intr-o lume de frumos si de lumina. 

Daca te-am inspirat si deja te-ai pus pe cautat un nou item in culoarea zodiei tale, nu uita de codul de reducere EXTRA, care iti va aduce 10% extra discount la orice produs, chiar si la cele deja reduse. 

Comentarii