Cu și despre Genți

V-ați imaginat vreodată să trăiți fără genți? Noi nu, pentru că ar fi cel mai urât coșmar. Geantă, gentuță, poșetă sau cum doriți să îi spuneți este cel mai apreciat accesoriu din garderoba unei femei. Nu ne putem imagina viața fără genți pentru că suntem dependente de ele, când plecăm de acasă trebuie să ne punem lucrurile în ceva.

Gândiți-vă la momentul când aveți o ținută în care vă simțiți atrăgătoare, frumoase și accesorizați cu o geantă pe măsură, parcă vă oferă încredere, parcă altfel te prezinți la acel eveniment sau oriunde doriți să mergeți.


Poate nu v-ați gândit până acum la asta, dar fără genți viața ar fi fost mult mai grea. Fie că sunt genți de plastic, de hârtie sau genți din piele sau textile, toate sunt la fel de importante. De exemplu, dacă ar putea fi interzise, lumea s-ar bloca socioeconomic.


O geantă este foarte importantă pentru toată lumea din societate deoarece sunt extensia voastră și vă pot descrie statutul social, economic și chiar pe cel al modei. Este un accesoriu foarte vizibil și, din acest motiv o întreagă industrie a modei se învârte în jurul genților.


Gențile sunt extraordinar de practice, sunt accesoriu perfect pentru a-ți ține lucrurile și nu numai atât. Gențile pot pune în evidență o ținută, pot oferi un sentiment de fericire. Gențile sunt pentru toate evenimentele, ocaziile, există sute de modele pentru oricine. Orice femeie își dorește să aibă măcar câte o geantă pentru fiecare ocazie din viața ei. Noi o înțelegem pentru că gențile îți oferă fericire și adevărul este că o femeie nu are niciodată suficiente genți!


Genți potrivite pentru fiecare ocazie:

 

  • Gențile de mână


Atât de frumoase și atât de practice. Aceste genți trebuie să fie în garderoba fiecărei femei. Se asortează cu orice ținută. 

 

  • Borsete


Sunt printre cele mai moderne și în trend tipuri de genți. Sunt micuțe, ușor de asortat, dar și elegante dacă știi cum să le asortezi. Dacă ești o fashionistă înrăită, poți asorta borseta cu o rochie sau chiar cu o fustă. Borseta fură toată privirile deoarece se poartă legată la brâu.

 
  • Gențile tip plic


Geanta ideală pentru evenimente speciale. Atunci când ești îmbrăcată foarte elegant, de exemplu la o nuntă sau la o lansare a unei colecții nu poți să-ți asortezi ținuta cu o geantă mare. Îți trebuie ceva micuț, finuț, care să-ți pună în evidență ținuta. Gențile tip plic sunt salvarea noastră, sunt micuțe, dar extraordinar de elegante și frumoase.

 

  • Gențile office

Celebra geantă în care îți încape și casa. Avantajul acestui tip de geantă este încăpătoare, simplă și se asortează foarte ușor oricărei ținute. Trebuie să fim atente la materialul din care este confecționat  deoarece punem destule în aceste genți și nu am vrea să se rupă.
 

Totul începe cu o idee, care susținută de pasiunea pentru frumos, a dat naștere la toate produsele Vanilla.

Dacă doriți să descoperiți toate modelele de genți, vă invităm să accesați site-ul nostru.

O geantă nouă înseamnă un motiv în plus de fericire. Nimic nu se compară cu sentimentul când îți cumperi o geantă nouă.

Nu uitați dacă doriți să fiți printe primii care află de surprizele și ofertele Vanilla, să vă abonați la newsletter.

Mulțumim,

Echipa Vanilla Days

 

Comentarii