Cizme cu Personalitate

Cizmele sunt un ”must-have” în dulapul fiecărei fashioniste. Sunt cea mai versatilă pereche de pantofi, care pot fi asortate cu blugi, fuste, rochii și orice altă tendință de modă care este de conceput. Și da, cu siguranță pot spune multe despre personalitatea ta!

Cizmele de iarnă sunt pentru toate stilurile: cizme cu vârf ascuțit, cizme cu toc, cizme casual, cizme cu model și multe altele.

De ce considerăm noi că sunt cizme cu personalitate? Pentru că în momentul în care te încalți cu o pereche de cizme te influențează, te face să pășești altfel, poate chiar să accesorizezi cu o ținută mai deosebită. O pereche de pantofi îți poate schimba atât starea, cât și atitudinea.

Gândiți-vă la momentul când probați o pereche de cizme cu toc cu vârful ascuțit. Automat te face să te simți elegantă, impunătoare și ești mai încrezătoare. Știm cu toate că o pereche de cizme spune multe despre tine, cât și despre personalitatea ta.

Toate ca toate, dar haideți să vă prezentăm câteva dintre modelele noastre de cizme cu personalitate:


1. Cizme cu toc

Cizmele cu toc înalt sunt cele mai atractive pentru cele care iubesc moda și adoră să o prezinte! Încrederea îți vine în mod firesc și ești conștientă de atuurile tale!






2. Cizme Lungi

Aceste cizme oferă o notă de senzualitate și sunt o atracție instantanee. Atunci când porți aceste cizme te simți impunătoare, sexy și cu siguranță sunt acele cizme care vor întoarce zeci de priviri.





3. Cizme casual/fără toc

Sunt practice și atractive. Acest tip de cizme îți oferă tot ce ai nevoie într-o zi aglomerată - confort. Pe lângă că sunt comode și practice, pe atât sunt de frumoase. Merg în combinație cu blugi, fuste și chiar cu rochii mai casual. Perfecte pentru o zi de muncă, dar și pentru o ieșire în oraș.




4. Cizme cu model

Sunt perfecte pentru fashionistele îndrăznețe. Sunt potrivite pentru momentele când vrei să atragi toate privirile sau pentru momentele când ai o ținută mai simplă și vrei să pui accentul pe un accesoriu.





Cizmele sunt cele mai bune prietene a sezonului rece, există în lume o pereche de cizme potrivite pentru oricine. Indiferent de ce model de cizme doriți să purtați, cel mai important lucru este să vă simțiți bine și să le purtați cu încredere.

Dacă doriți să descoperiți mai multe modele, vă invităm aici  https://www.vanilladays.ro/cizme-72  să găsiți ceva potrivit pentru stilul vostru.

Înainte de a închide această fereastră, te rugăm să te abonezi la newsletter-ul nostru pentru a afla printre primii de oferte noastre și de ce produse noi aducem.

Mulțumim,

Echipa Vanilla Days

 

Comentarii

Articole similare

Paltoanele Vanilla Days
Paltoanele Vanilla Days
Iarna este un anotimp minunat, dar poate fi puțin complicat pentru fashionistele noastre. Cu siguranță că multe din noi iubim peisajele pline de zăpadă, pozele de pe pârtie, dar știm cât de greu...