Paltoanele Vanilla Days

           Iarna este un anotimp minunat, dar poate fi puțin complicat pentru fashionistele noastre. Cu siguranță că multe din noi  iubim peisajele pline de zăpadă, pozele de pe pârtie, dar știm cât de greu este când vine vorba de îmbrăcăminte. Trebuie să ne luăm 2 perechi de pantaloni, 3 bluze, căciulă, fular și geci până la genunchi. Abia ne putem mișca.

           Cu toate acestea, vrem să arătăm bine și să ne simțim frumoase. Soluția salvatoare pentru acest sezon, ar fi o piesă vestimentară de mult apărută, îndrăgită de multe dintre voi: Paltonul.

Paltonul este piesa esențială pentru acest sezon, este ”nemuritor” și mai mult decât atât, nu se va demoda niciodată.

           Această piesă vestimentară clasică se potrivește de minune cu expresia „cumpără acum, poartă pentru totdeauna” și este una care trebuie să aparțină garderobei fiecărei femei. Este extrem de practic deoarece oferă o protecție excelentă și această haină nu poate face rău în ochii nimănui.

Paltonul oferă 4 aspecte esențiale:

  • confort - că să iubim o ținută, trebuie să ne simțim și comod în ea.

  • căldură - un aspect foarte important pentru acest sezon, aici trebuie să fiți atente la materialul din care este confecționat paltonul (recomandăm lâna).

  • personalitate - un palton îți va oferi încrederea în tine și îți oferă și o notă de eleganță. Paltonul va întoarce multe priviri.

  • capacitatea sa de a se potrivi tuturor formelor și dimensiunilor

Cu toate că este o piesă clasică, cu sute de modele pentru fiecare dimensiune și formă în parte, tot stăm mereu și ne gândim cum asortăm paltonul la ținutele noastre. Vă oferim mai jos 3 exemple:

  • Pentru ținutele de zi cu zi

O ținută basic poate ieși în evidență cu ajutorul unui palton. Paltonul cu cordon îți va accentua frumos talia. Putem asorta acest palton Tereza cu un pulover/o maletă cu blugi skinny și cu niște cizme cu toc. În loc de cizme, puteți opta și pentru bocanci.

  • Pentru serile în oraș

Clasicul palton negru nu trebuie să lipsească din garderoba voastră. Acest tip de palton tot  cu cordon, merge asortat cu orice. Vă prezentăm o ținută pentru când doriți să fiți mai elegantă. Asortează acest tip de palton cu o rochie mai scurtă sau fustă și cu niște cizme lungi, care să fie mai deosebite. Noi am mers pe animal print.

  • Pentru orice eveniment

Bej, bej și iarăși bej. O culoare care merge cu orice și care se potrivește oricui. Acest Palton Sophia are un element cheie, care îți va oferi confortul necesar, mai exact acel fermoar care îți va face viața mai ușoară. Este ideal pentru ținutele de birou, sau pentru cele casual și  se potrivește și cu o rochie mai specială.

În final, când te uiți în oglindă trebuie să-ți placă, trebuie să zâmbești pentru că orice haină e specială în felul ei, dar depinde cum o porți și mai mult decât atât, ce sentimente îți transmite. Indiferent de alegerea făcută, tu trebuie să fii împlinită.

Totul începe cu o idee, care, susținută de pasiunea pentru frumos, a dat naștere la ceea ce suntem astăzi: Vanilla!

Înainte de a închide această fereastră, te rugăm să te abonezi la newsletter-ul nostru pentru a afla printre primii de oferte noastre și de ce produse noi aducem.

Mulțumim,

Echipa Vanilla Days

Comentarii