Vanilla @ Kanal D: Prezentare de moda la emisiunea Teo Show pe Kanal D

Perioada noilor colectii este mereu asteptata de doamnele si domnisoarele dornice de nou, pasionate de moda si nerabdatoare sa atraga toate privirile asupra lor.
Am facut parte din lansarea noii colectii GOLD de costume din satin de matase by Viraggo la emisiunea Teo Show de la Kanal D, prin completarea tinutelor modelelor cu pantofi de lux din piele naturala Vanilla Days.

 

Am defilat, ne-am simtit extraordinar si cel mai important aspect, modelele au aratat exceptional in aceasta combinatie vestimentara si s-au simtit confortabil in perechile de incaltaminte Vanilla Days.

Colega noastra si fondatoarea VanillaDays, Ioana Cristodoru, a defilat alaturi de modele in cadrul emisiunii.
Sandalele cu toc inalt, baretele subtiri si prinse pe glezna au fost vedetele acestei aparitii. Am realizat mix & match-ul perfect si am ales nuante metalizate pentru a completa tinutele pretioase cu minunatii pantofii de piele naturala creati de noi.


Ghidul pantofilor: Cele 6 modele de incaltaminte care au fost purtate la emisiunea Teo Show

Sandale Atena

Alege Sandalele Atena prinse pe glezna de la VanillaDays

Realizate din piele naturala, cu o textura fina si reflexele metalizate, reflecta eleganta si ofera un aer stilat. 
Au aratat superb in completarea costumului GOLD de la Viraggo, in cadrul unei tinute casual-eleganta.

Sandale Berna Gold

Alege Sandalele Berna cu barete inscrucisate de la VanillaDays

Din piele naturala, aurii, cu efect metalizat si cu un toc inalt, dar care ofera stabilitate si comoditate. Sandalele Berna Gold au un model deosebit si o forma aparte de eleganta, ce ofera placere la purtare. Sustinerea este oferita atat de bareta din jurul degetelor, cat si de baretele fine, incrucisate pe picior.
Arata superb in diferite combinatii vestimentare si au completat de minune costumul din satin de matase din noua colectie GOLD by Viraggo.

Sandale Bogota Mistic

Alege Sandalele Bogota din piele naturala de la VanillaDays

Cu toc cui, perfecte pentru ocazii speciale si super potrivite la aceasta prezentare de moda! Asa sunt Sandalele Bogota, intr-o culoare metalica, ce te vor pune in evidenta de fiecare data cand le vei purta. Baretele incrucisate reflecta eleganta si iti ofera un aer stilat. Arta super purtate in diferite combinatii vestimentare.

Sandale Ada Mistic Shine

Alege Sandalele Ada Mistic Shine de la VanillaDays

Confectionate din piele naturala de inalta calitate, Sandalele Ada sunt o pereche de incaltaminte de lux. Sustinerea este oferita atat de bareta lata din jurul degetelor, cat si de baretele fine, incrucisate pe picior.
Elegante, fine, stralucitoare, pot fi purtate la evenimente selecte ce implica o conduita vestimentara aparte.

Sandale Montserrat Piele Neteda

Alege Sandalele Montserrat cu toc inalt de la VanillaDays

Un trio de exceptie - negru, alb si maro! O pereche de sandale superbe, fine si elegante, potrivite atat pentru o tinuta de zi, cat si una de seara! Sandalele Montserrat sunt realizate din piele naturala neteda de inalta calitate si au un toc inalt ce subtiaza si alungeste silueta.
Sunt perfecte pentru a crea tinute originale si au fost purtate cu maiestrie de Ioana Cristodoru la aceasta superba lansare de colectie.

 

Comentarii