Tipsuri pentru tocuri - scurt ghid despre cum sa alegi si sa porti pantofii cu toc

 Trebuie sa recunoastem, oricat ar fi de frumosi pantofii cu toc, nu sunt intotdeauna si cea mai comoda varianta de incaltaminte. Cum noi spunem mereu ca VanillaDays nu este doar o pereche de pantofi, ci o experienta in sine, am formulat acest scurt ghid despre cum sa alegi si sa porti pantofii cu toc special pentru tine, astfel incat experienta noastra impreuna sa fie una memorabila. care sa te ajute sa ai o experienta cat mai frumoasa


1. Cumpara intotdeauna marimea corecta! Uite secretul nostru, pe langa dragostea pe care o punem in fiecare pereche de pantofi, daca nu-ti gasesti marimea potrivita in stoc, o facem. Nu face compromisuri, cu gandul ca "se mai lasa" sau "le pun ceva in varf si va fi ok", pentru ca nu va fi, iti spunem din experienta. 


2. Alege inaltimea potrivita! Stim ca toate am vrea tocuri cat mai inalte, dar ele trebuie sa fie potrivite piciorului tau. Tocul ar trebui sa iti tina piciorul in pozitia in care poti sta relativ comod pe varfuri. Daca vrei un toc de 11, dar te avantajeaza maximum panta celui de 9, secretul e sa alegi un pantof cu toc de 11 si platforma de 2, astfel incat sa ai si inaltimea tocului dorita, dar si o pozitie confortabila pentru piciorul tau. 


3. Antrenamentul! Yep, nimic ce merita avut nu vine usor. Ca orice noua indemanare, si mersul pe tocuri se construieste in timp. Poarta-i prin casa, poarta-i pana la piata, poarta-i oriunde si oricum pe perioade scurte, pana te obisnuiesti cu ei. Coco Chanel ne spunea mereu ca n-avem cum sa fim prea bine imbracate, chiar daca “evenimentul” e minor. 


4. The strappier, the better! Alege sandale sau pantofi stiletto cu curele, fie pe glezna, fie pe laba piciorului. Te vor ajuta mult cu stabilitatea si vor face mersul pe tocuri mult mai confortabil. La Vanilla gasesti o multime de astfel de modele cu care sa cuceresti lumea in categoria Sandale🖤


5. Alege doar materiale de calitate! Unul dintre cele mai importante motive pentru care la Vanilla Days folosim doar piele naturala de cea mai inalta calitate este gandul ca nu vrem sa avem doar pantofi frumosi, ci si comozi. Nu vrem sa-i porti in pozele de la inceput, vrem sa dansezi in ei toata noaptea si toata lumea sa se intrebe cum rezisti. 


Tu sa le spui ca secretul tau e unul singur: VanillaDays.ro

Comentarii