Cumperi acum, plătești în 30 de zile prin PayPo!


N-a fost niciodata mai simplu!

Ok, stim, au fost prea multe festivaluri unul dupa altul, prea multe nunti intr-un interval scurt si de toti iti era drag, prea multe locuri de descoperit in oras, vacante de rezervat in locuri magice si rude pe care nu le-ai mai vazut de mult de vizitat.

Cu siguranta cunosti si tu momentul acela cand iti e pofta tare de tot de o pereche noua de pantofi, sau de o rochita, sau de un compleu, dar prioritatile pentru moment sunt altele, nu-i asa?

Ei bine, credem ca am gasit solutia. Cum ar fi sa iti cumperi acum tot ce-ti doresti, dar sa achiti cand iti e tie mai confortabil.

Daca simti ca o pereche de sandale ti-ar rezolva problemele si ti-ar ridica moralul, una de bocanci de piele te-ar face sa te simti mai bine sau purtand niste ciocate de piele naturala super fancy ti-ar fi usor sa razbati, dar bugetul de luna asta nu le poate cuprinde, nu-i nici o problema. Acum avem pe site si optiunea de plata intarziata prin Paypo. 

Cum functioneaza?

PASUL 1

Când faci cumpărături online, adaugi produsele în coșul de cumpărături și alegi să plătești prin PayPo.

PASUL 2

Completezi datele personale solicitate pentru verificarea informațiilor și transmiterea codului SMS.

PASUL 3

PayPo plătește pentru achizițiile tale online din magazin, iar tu vei primi comanda.

PASUL 4

Verifici cumpăraturile acasă, iar pentru a achita sumele datorate către PayPo, vei avea 30 de zile de la achiziție. Nu uita, vei plăti doar produsele păstrate.

Chiar nu a fost niciodata mai simplu: Iti alegi produsul preferat, selectezi culoarea, marimea, iar daca vrei sa-l personalizezi, ne spui cum in rubrica dedicata, il adaugi in cos, finalizezi comanda, iar la metoda de plata selectezi ultima optiune - "Plateste in 30 de zile - Paypo" si vei fi redirectionata automat catre site-ul partenerilor nostri. Tot ce a mai ramas de facut este sa urmezi pasii de pe site-ul lor.

Ei fac plata in locul tau, iar apoi tu faci plata catre ei atunci cand iti e tie mai confortabil, fara dobanda sau alte costuri suplimentare, la pretul pe care il vezi pe site.

Ce parere ai despre aceasta noua optiune? Crezi ca este de ajutor?

Comentarii