3 sfaturi despre cum sa alegi cadoul perfect

Știm, e complicat să alegi cadoul perfect, mai ales pentru oamenii cei mai dragi, căci pare că nimic nu este potrivit. 

Pentru că perioada care urmează este una plină de magie, bucurie și daruri, ne-am gândit că ți-ar prinde bine câteva sfaturi pe care să le urmezi atunci când alegi surprizele pentru cei dragi: 

 

1. Învață să asculți - în conversațiile de zi cu zi vei primi sute de indicii despre ceea ce persoanelor dragi ție le-ar plăcea să primească: fie că au văzut un item care le place, fie că le-ar trebui un palton nou într-o culoare pe care nu o au încă în garderobă, fie că ar vrea totuși să-și mai aduage în colecție încă o pereche de sandale, chiar dacă mai au încă 10, dar nu au ceva în stilul ăsta, orice ieșire la cafea sau apel în drum spre casă poate fi o sursă de inspirație

 

2. Caută un cadou practic, potrivit - uneori avem tendința să cumpărăm lucruri doar pentru că sunt frumoase și ne fură inima, dar trebuie să ținem cont și de gusturile, nevoile sau preferințele celui care va primi cadoul nostru. Dacă prietena ta merge mult pe jos, adoră plimbările lungi și este o persoană aventuroasă, mai degrabă i-ar fi utilă o pereche de bocanci decât una de cizme cu toc. Dacă prietena ta este business woman și conduce un departament, atunci cu siguranță o pereche de pantofi stiletto sunt o alegere mai inspirată decât una de ciocate, chiar dacă ambele sunt la fel de minunate. 

 

3. Oferă-i mai degrabă o experiență decât un obiect - Atunci când ne trebuie sau ne dorim ceva, într-un fel sau altul îl vom obține, dar de multe ori, pierduți în fluxul rapid al vieții, ne interesează mai mult rezultatul, decât parcursul. Ia-ți un moment de respiro, prinde-ți prietena, sora sau mama de mână și programează o vizită în showroom-ul Vanilla. Te așteptăm cu cafea bună, zeci (dacă nu chiar sute ) de perechi de pantofi pe care să le poți proba, și o echipă gata să îți lucreze pantofii preferați exact pe dimensiunile piciorului tău.

 

Încă poți profita de codul de resucere ”XMASS” care îți aduce 10% discount la orice comandă. Folosește-l la check out și cucerește iarna!

Comentarii