Discutie despre VanillaDays cu Cosmin Daraban de la Gomag

Discutie despre VanillaDays cu Cosmin Daraban de la Gomag
Colega noastra, Ioana Cristodoru, a fost invitata de catre Cosmin Daraban de la Gomag, sa discute despre povestea VanillaDays.ro.
Imbratisand emotiile Ioanei, va invitam si pe dumneavoastra sa aflati cateva informatii din culisele acestui proiect, sustinut de pasiune si daruire.''Ioana Cristodoru este fondatoarea VanillaDays, un magazin online axat pe productia de incaltaminte si accesorii pentru femeia moderna.

Toate articolele de incaltaminte, imbracaminte si accesorii disponibile pe site-ul Ioanei sunt creatii proprii ale atelierului Vanilla Days, un amestesc de gust, autenticitate si calitate care ofera o experienta unica clientelor.

In cadrul discutiei noastre live, am avut ocazia sa descoperim mai multe despre povestea din spatele proiectului, despre pasiunea pentru incaltaminte si frumos, despre cum te poti diferentia intr-o piata fashion aglomerata, dar si multe alte sfaturi utile pentru antreprenorii la inceput de drum.

Cand pasiunea se transforma in business

Ioana ne povesteste ca mereu a fost pasionata de haine.

Astfel, transformarea acestei pasiuni intr-un business real a reprezentat o alegere fireasca pentru ea. 

In 2012 ia nastere proiectul Vanilla, iar in 2015, magazinul pune la dispozitia publicului primele colectii proprii.

Primele comenzi si reactii pozitive din partea clientilor, au determinat-o pe Ioana sa extinda business-ul si sa se ocupe si de productia de pantofi.

Mi s-a deschis aceasta portita [producator de pantofi] si mi s-a parut ca este lucrul pe care trebuie sa-l fac”, ne spune Ioana.''

Ioana Cristodoru

 

Suport clienti 🕒Program telefonic: Luni-Vineri 08:00 - 16:00 ☎ Vizita la showroom se face pe baza de programare Luni-Vineri 08:00 - 16:00 📍 Strada Uliesti nr 11-21 Bucuresti Sector 4

0720760720 Office@vanilladays.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!